X

HGR                                                                                                                                                                                      
byt – realizácia    2015             
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
Rekonštrukcia bytu v bratislavskom bytovom dome začala štúdiou v čase, keď majiteľka ešte žila v zahraničí. Zámerom bolo pripraviť byt do obývateľného stavu s obmedzeným rozpočtom ešte pred jej presťahovaním späť do Bratislavy.
Vzhľadom na situáciu sa pristúpilo len na minimálne stavebné úpravy, ktoré zahŕňali najmä odstánenie priečky medzi kuchyňou a obývacou izbou. Chodbové interiérové dvere boli odstránené, stavebné otvory sa zväčšili o vybúrané nadpražia – vstupná, obývacia a kuchynská časť bytu sa tak stala jedným prepojeným celkom.
Vrámci minimalizovania stavebných úprav bola hygiena ponechaná na pôvodnom mieste, no samozrejme prešla rekonštrukciou. Od obývacej časti ju delí stena so vstavaným úložným priestorom – ten je na dosah z kuchyne. Majiteľka  s obľubou pečie a preto uvítala rozšírenie kapacity kuchynských zásob. Nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a šatníkov.
hgr
hgr
hgr
hgr
hgr
hgr
hgr